Süper Kahraman Geyikleri: En seksi süper kahramanlar

Süper Kahraman Haber : Süper kahramanlar benzin zamanlarından illallah dedi

Benzin zamları sadece sıradan vatandaşları değil süper kahramanları da etkiledi. Zamlardan en çok etkilenenlerden birisi olan Batman, Bat Mobil’in su yakmadığını ve benzin zamlarının bellerini büktüğünü söyledi. 2000 yılında aylık 5000 lira olan benzin masrafının aylık 20000 liraya çıktığını ve ciddi ciddi LPG taktırmayı da düşündüğünü belirtti. Ancak Bat Mobil’in bagajı zaten küçük olduğunu ve alışveriş merkezlerinin park yerlerine park edememesinin  sıkıntı yaratacağını ve süper kahraman görevlerinin biraz aksamaya uğrayacağını düşündüğünü belirtti. Süper kahraman, ustasının lavato marka LPG taktırmasını tavsiye ettiğini belirtti.


Zamlardan en çok etkilenenlerden Fantastik dörtlü grubu adına açıklama yapan süper kahraman Reed Richards, zamlar dolayısıyla fantastik ikili ve yedekleri olarak devam edeceklerini belirtti. Süper kahraman Susan Storm ve Süper kahraman Reed Richards personel azaltımına mecbur bırakıldıklarını ancak diğer iki fantastik dörtlü üyesinin hem bekar olup az masrafları olduğundan hem de tazminatlarını alacaklarından çok da üzgün olmadıklarını belirtti. Ulaşımda ise özel jetleri yerine IETT ve dolmuş kullanacaklarını belirttiler.


Süper Kahraman Haber : Thor inşaat sektörüne gireceğini açıkladı


Süper kahraman, çekiçli tanrı Thor süper kahraman olarak uzun zamandır çalıştığını ancak ne parasal olarak tatmin olmadığını ne de gönlüne göre bir eş adayı bulamadığını açıkladı. Thor, TV’de gördüğü Ali Ağaoğlu’dan ve zengin yaşam tarzından çok etkilendiğini belirtti. Ben de genç sevgili ve özel jet istiyorum diyen Thor özel çekici sayesinde inşaat sektöründe başarılı olacağına inandığını da ekledi. Süper kahraman, Kendisinin inşaat işleriyle uğraşırken kardeşi Loki’nin de yapacağı lüks residansların zenginlere kakalanması ile uğraşacağını belirten Thor inşaate başlamadan önce politikacılara temelden ucuza daire vermeyi planladığını anlattı. Şirket ismi olarak da Torunlar inşaat ismini benimsediğini açıkladı.


Süper Kahraman Haber : Yeşil Dev Hulk Reklam Yüzü Oluyor


Kendisi de bahtı da çirkin olan radyoaktif süper kahraman yeşil dev hulk Elidor’un yeni reklam yüzü oldu. Genelde güzel, bakımlı ve narin hanımları reklam yüzü olarak seçen Elidor’un neden bu kararı aldığı ilk başta anlaşılamadı. Doğrusu Tuğba Büyüküstün’den sonra Hulk biraz garip kaçmıştı. Ancak dedikodulara göre kendisine kimsenin iş vermemesine sinirlenen süper kahraman, Elidor’un yönetim kurulu üyelerini kendisine iş vermeleri konusunda tehdit etmiş. Renginden dolayı Hulk’un ağırlıklı olarak bitki özlü şampuanlar konusunda reklamlarda oynayacağı açıklandı.







 

 

Süper Kahraman Haber :Süperman Telefon Kulubesi Kalmamasından Şikayetçi

Gazeteci yazar Klark Kent’in yakın arkadaşı olan süper kahraman Süpermen son dönemde ilerleyen yüksek teknolojiden şikayetçi. Biliyorsunuz Süpermen sıradan birisi olarak aramızda dolaşırken kılık değiştirmek için telefon kulübelerini kullanıyor ve telefon kulübesinin içine sıradan bir insan gibi girip, süper kahraman Süpermen olarak çıkıyor. Ancak son dönemde çok fazla gelişen cep telefonu teknolojileri yüzünden artık telefon kulübeleri neredeyse yok denecek kadar azaldı. Süper kahramanımız bazen bir olaya müdahale etmek istediğinde en yakın telefon kulübesini 25 km uzakta bulabildiğini belirtti ve bu duruma isyan etti. Alternatif yöntemler üzerinde düşündüğünü belirten Süpermen, çamaşır makinesin içine girip kıyafet değiştirebileceğini yada umumi tuvaletleri biraz pis olsalar da tercih edebileceğini belirtti.
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karadenizliler Neden Başarılı Olurlar?

Toplumda Sevilmeyen İnsan Tipleri