Karşı Cins Sözlüğü

Kadın erkek sözlüğü: Seçme ve seçilme Hakkı

Hakkı adındaki adam önce seçimlerde oy kullanmak ister karısı izin vermez. Sonra aday olup seçilmek ister. Karısı bu adamdan bunalmıştır artık. İki dakika yerinde duramayan  bu adama bağırır. 'Seçme ve seçilme Hakkı!'

Kadın erkek sözlüğü:

Karı Koca, Simbiyotik Bir Yaşam Biçimi 

Bir tür simbiyotik yaşamdır. Tek başına ev bulamayan, arkadaş toplantılarına çağrılmayan erkek hayvanı, bu durumdan sıkılınca başvurduğu ortak yaşam formuna verilen addır. Genelde bir zaman geçtikten sonra erkek ve dişi birbirine benzemeye başlar. Bir süre sonra da tek bir yaşam formuna dönüşürler. Bu yaşam formuna karı koca denmektedir. Bu yaşam formunu bozabilecek en tehlikeli etken ise baldız denen yaşam formudur.


Kadın erkek sözlüğü: Koca Karı, Kelimeler Yer Değişince Anlam Değişiyor 

Karı koca kavramıyla karıştırılmamalıdır. Uzun süre toplumdan uzak yaşayan bazı kadınlarda genetik açıdan bazı mutasyonlar gözükmeye başlar. İlk olarak sesler kalınlaşır, sonrasında bu türler terlik ve merdane kullanmakta ustalaşmaya başlarlar.İlerleyen aşamalarda güzelim munis kız gitmiş yerine resmen bir yaratık gelmiştir. Bu yaratık koca karı olarak adlandırılmaktadır. Kaçınılması gereken bir canlıdır.

Kadın erkek sözlüğü: Yakışıklı Erkek Tanımı

Kadın dilinde önemli miktarda parası yada gayrimenkulü olan ve çirkin denemeyecek erkeklere verilen ortak isim.

Kadın erkek sözlüğü: Kadınlara göre Karizmatik Erkek Ne Demektir

Kadın dilinde önemli miktarda parası yada gayrimenkulü olan çirkin erkeklere verilen ortak isim.

Kadın erkek sözlüğü: Sempatik Erkek nedir

Kadınlar arasında parası olmayan ancak eli yüzü düzgün yakışıklı erkeklere verilen isim. Kadın erkeği gördüğünde gelir durumu hakkında karar veremiyorsa ve erkek yakışıklıysa hoş çocuk kavramı ile nitelendirilir. Sonrasında, kadın; erkeğin parasal durumuna karar verince sempatik yada yakışıklı olarak ona isim verir.

Kadın erkek sözlüğü: Sapık kime denir

Parası da olmayan, tipi de düzgün olmayan erkeklere kadınlar arasında verilen ortak isimdir.

Kadın erkek sözlüğü: İlişkinin Heyecanını Kaybeder de ne olur

Kadın ve erkek için ayrı ayrı anlamlara gelen bir kullanımdır. Kadınlar için anlamı, parasal olarak belli bir standardın üzerinde olan erkeğin parasının belli bir kısmının belirlenmiş bir sürede kadın için harcanması istenir. Erkek bu durumu yerine getiremezse kadın tarafından ilişki artık heyecanını kaybetti diye uyarılır.
Erkekler için ise tanımlanmış bir zaman diliminde cinsel olarak önceden belirlenmiş bir seviyeye ulaşamayan kadına söylenen sözdür.

Kadın erkek sözlüğü: Kuma ne demektir

Erkek için anlamı bir lastik markasıdır. Kadın için anlamı ise ev işlerine yardımcı olması için erkek tarafından tutulmuş tercihen yabancı uyruklu yardımcı kadın elemana denir.

Kadın erkek sözlüğü: Hediye olarak Parfüm Almak

Kadınlar tarafından sevgililer gününde alınması zorunlu tutulan minimum sembolik hediye miktarına verilen addır. Parfümden sonra altın kolya, tek taş pırlanta, tria ve elmas yüzük denen hediye birimleri mevcuttur. Bu hediye birimleri arasında mantıksal bir ilişki vardır. Örneğin bir sevgililer gününde parfüm alınıyorsa daha sonrakinde altın kolya, sonrakinde tria, en son da elmas yüzük almak gereklidir. Sevgililer gününde herhangi bir hediye alınmaması olayına ise para yetmemesi yada terketme diye isim verebiliriz.

Kadın erkek sözlüğü: Taş Ocağı Mecaz

Birbirinden güzel pek çok kadından oluşan topluluğa erkekler tarafından verilen isimdir.

Biraz da sonu olmayan geyik muhabbetlerine göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karadenizliler Neden Başarılı Olurlar?

Süper Kahraman Geyikleri: En seksi süper kahramanlar

Toplumda Sevilmeyen İnsan Tipleri