Seçimlere Ramak Kala



Merkez Bankası  Taşınıyor
Bugün hızlıca alınan bir kararla Merkez Bankasının İstanbul yerine Ağrı’nın Tutak ilçesine taşınmasına karar verildi. Konuyla ilgili Merkez Bankası başkanları ve çalışanlar şaşkınlıklarını korurken,  Ak partili kurmaylar kararın Merkez bankasının faiz indirimleri ile ilgili başbakana karşı gösterdiği dirençle alakalı olmadığını belirttiler.
Ak partili kurmaylar, biliyorsunuz daha önce Merkez Bankasını İstanbul’a taşıyacaktık ancak İstanbul’da son dönemde arsa fiyatları cidden çok pahalı biz de araştırdık hem prestijli hem de arsa fiyatları ucuz olan Ağrı’nın Tutak Beldesinin Merkez Bankası için en iyi yer olacağını düşündük. Konuyla ilgili şaşkınlığını koruyan Erdem Başçı ve Merkez Bankası çalışanlarının okkalı bir faiz arttırımı ile bu jeste karşılık vereceği düşünülüyor.

Diyanet Bütçesini Eleştirenlere Sert Yanıt ve yeni bakanlık yolda

Pek çok bakanlıktan bütçesi fazla olan diyanet eleştirilere sert yanıt verdi. Bütçelerini eleştirenlere sert yanıt veren Diyanet işleri bakanı Mehmet Görmez. İslam dininin hak ve mantık dini olduğunu belirtti ve eleştirilere yanıt verdi. Bir Türk insanı bir gününün uyku dışında ortalama 16 saatini geçirir. Bir kişi ibadetlerini yerine getirdiğinde ise günde en az 1 saat zaman harcar. Bu durumda Türkiyedeki üretimin ve katma değerin 16’da birinin en az diyanet işleri bakanlığına gelmesinden daha doğal ne olabilir ki dedi.
Diyanet işlerinin bu açıklamasını çok beğenen hükümet yetkilileri, günde 8 saat uyunmasından yola çıkarak sağlam bütçeli bir uyku ve rüya işleri bakanlığı kurmaya karar verdi. Bakanlık için en uygun adayın kendisi de bir dönem bakanlık yapan Atilla Koç olduğu düşünülüyor.

Cumhurbaşkanlığı için yeni aday

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmelettin İhsanoğlu’nu aday gösteren CHP ve MHP’den şok bir hareket daha geldi. Ekmelettin İhsanoğlu’nu aday gösterdikten sonra bizim okul müdürü de cumhurbaşkanlığına aday olmuş. Bulgar halterci Ekmelettin İhsanoğlu’da cumhurbaşkanı adayıymış gibi asılsız spekülasyonlarla yıpranan muhalefet bu sefer akıllıca bir karar vererek ikinci bir aday daha gösterdiler. Bu adayın adı Recep Tayyip Erduyan. Adayın sadece isim benzerliğinden dolayı Recep Tayyip Erdoğan’a gidecek oyların yüzde 50’sini keseceği tahmin ediliyor. Konuyla ilgili konuştuğumuz Recep Tayyip Erduyan ise benim herhangi bir özelliğim yok ancak allah razı olsun soyadımdan ve anamdan babamdanki bu ismi koymuşlar bana. Bu sayede cumhurbaşkanı adayı olabildim. Seçimler merakla bekleniyor.

Micheal Jackson’ı da paralel devlet öldürdü
Paralel devlet ve yaptığı fesatlıklar ve hain planlar 1000’i aşmışken yeni bir iddia daha atıldı. Bu iddiaya göre Micheal Jackson’ı öldürdüğü iddia edilen doktor Conrad Murray hapishaneden çıktıktan sonra açıklamalarda bulundu.  Conrad Murray, Micheal Jackson’ın müziği insanları dinlendiriyor ve mutluluk veriyordu. Kendisi de sıkı bir Ak Parti ve Tayyip Erdoğan hayranıydı. Billy Jean adlı şarkısından esinlenerek Ak partinin seçim şarkısını yapmak üzereydi. Ne yazık ki Pensilvanya ve paralel devlet onu da harcadı. Conrad Murray’ın hapisten çıktıktan sonra Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve doğum hastanesinde uzman doktor olarak işe başlayacağı öğrenildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karadenizliler Neden Başarılı Olurlar?

İlginç Deyimler Sözlüğü

Enteresan memleketimizden enteresan haberler